2009. március 27., péntek

Mágikus védelem

Feküdj le vagy ülj kényelmesen és csukd be a szemed. Lazítsd el magad, igyekezz kiüresíteni a tudatodat. Koncentrálj a szemeidre, majd lazítsd el azokat. Koncentrálj az arcodra, a homlokodra, a fejed hátsó részére, a nyakadra, majd az egész fejedre és egyenként lazítsd el ezeket.
Menj tovább a jobb válladra, a felkarodra, az alkarodra és a kézfejedre, majd a bal válladra és így tovább. Ezután lazítsd el a mellkasodat, a hasadat, a hátizmaidat, a csípődet, és az egész felsőtestedet, majd térj rá a jobb combodra, térdedre, a lábszáradra és a lábfejedre. Végezd el a bal lábaddal is majd figyelj az egész testedre és lazítsd el teljesen.

Képzeld el az aurádat, mint egy nagy burkot ami körülveszi és tartalmazza a fizikai testedet. A legkülső réteget beburkoló "köpenyt" erősítsd meg gondolatban. Képzeld el, hogy rugalmas, hajlékony, de nem törékeny réteget készítesz, ami gumiszerűen visszalök minden támadást. Képezhetsz elemi védelmeket is, föld, víz, levegő majd tűzfalat vonva magad köré. Az egészet borítsd be a Tér (akasha, éter, ötödik elem) energiájával.

A védelmek attól lesznek erősek, ha megfelelő asztrális (hit), mentális (tudás) és kozmikus energiákkal (akarat) hozod létre azokat. Minél pontosabban fogalmazod meg céljukat, annál erősebben védenek a külső hatások ellen.
Kezdetben naponta végezd el a gyakorlatot, egészen addig, ameddig már pontosan érzékeled, éppen hol és mennyi energia szükséges a sérült védelem pótlására. Azután már csak kiegészíteni kell az elvékonyodott rétegeket.

Idővel, a mágia magasabb fokozatainak elérésével a külső hatások elleni védelmek elhagyhatóak lesznek. Ekkor már a mágus elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy a külső hatások által önmagában jelentkező problémákat tudatosan oldja meg.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

agykontroll az egész

Névtelen írta...

koszonom