2009. augusztus 26., szerda

A csakrák bejárása

Relaxálj egy általad választott technikával, majd képzeld el a Koronacsakrád és a Gyökércsakrád
közötti energiacsatornát, mintha egy liftakna lenne, amiben fel-le mozoghatsz. Vezesd végig a
tudatodat ezen a csatornán, és állj meg minden csakránál.
Az egyes csakráknál találsz újabb folyosókat, amiket beragyog az adott csakra fénye. Menj végig a folyosókon, és lépj be mindegyikbe. (Fentről vagy lentről, de sorrendben.)

Minden folyosón ajtókat találsz, amik vagy nyitva vannak, vagy becsukva, vagy zárva. Menj be a
nyitott ajtókon, és nézd meg, mit találsz bent, majd próbáld kinyitni az összes többit is. Nézd meg, milyen az, amelyik zárva van. Van-e rá írva valami, hallasz-e bentről hangot, látsz-e rajta bármit, ami fontos számodra stb... Nézd meg, találsz-e magadnál kulcsot a zárt ajtókhoz. Ha igen,
akkor nyisd ki, és lépj be. Nézd meg, mit találsz bent. Menj végig az összes folyosón, és nézd végig az összes ajtót és szobát. Ahol feladatot vagy problémát találsz, azt igyekezz megoldani.
Amikor mind az öt folyosót (Szakrális, Napfonat, Szív, Torok, Harmadik szem) bejártad a középső csatornán (Gyökér-Korona) keresztül, kezdd el növelni a tudatodat, foglald magadba az összes csakrát, majd menj még kijjebb az aurádban. Amikor elérted a legkülső réteget, az aurád burkát, terjeszd ki a tudatot azon kívülre is, ameddig csak tudod, és nézd meg, mit találsz ott, majd foglald el tudatoddal azt a méretet, amit kényelmesnek érzel.
Amikor a gyakorlattal végeztél, jegyzed fel, miket találtál az egyes folyosókon (csakrákban), miket oldottál meg, és miket nem sikerült egyelőre.
A gyakorlatot időnként ismételd meg, és nézd meg a változásokat. Amikor már elég gyakorlatot szereztél saját magaddal, más csakráiban is elvégezheted a folyosók és szobák bejárását, elsősorban elfojtott problémák diagnosztizálásának céljából.

Nincsenek megjegyzések: